AD INFINITUM ohromují novým videem z připravovaného alba! Live už v říjnu

...spolu s KAMELOT, BLACKBRIAR a FROZEN CROWN ve ZLÍNĚ!

KAMELOT, AD INFINITUM, BLACKBRIAR, FROZEN CROWN – 18.10.2024, ZLÍN, Masters of Rock Café

Švýcarsko/němečtí moderní metaloví AD INFINITUM vydávají další ohromující video k novému singlu „Surrender“ z jejich nadcházejícího alba „Abyss“, který vyjde 11. října 2024! Na tomto albu tato populární mezinárodní čtyřka s hříšně krásnou a talentovanou Melissou Bonny v čele, redefinuje svůj zvuk a dělá z ní dosud nejdynamičtější, nejmodernější a nejprogresivnější nahrávku.  


"Surrender" září novými zvukovými polohami, výbušností a nebeským vokálním útokem Melissy Bonny, od hvězdně čistého zpěvu po drsné a agresivní vrčení. AD INFINITUM, kteří vstoupili na scénu v roce 2020, zaznamenali pozoruhodný vzestup a s každým vydáním neúnavně vyvíjejí svůj hudební styl. Zatímco jejich dřívější alba představovaly spíše symphonic-metalový přístup, na „Abyss“ odhalují zcela novou stránku AD INFINITUM. Podívejte se na strhující oficiální hudební video k písni „Surrender“ a předobjednejte si svou kopii alba „Abyss“ již nyní! >>ZDE<<


AD INFINITUM k songu: „Surrender“ je skladba, na jejíž vydání jsme čekali od chvíle, kdy jsme ji vytvořili. Děláme své věci bez jakýchkoli hranic, škatulek nebo očekávání – bez omluvy. Skladba je spárována s hudebním videem, které přesahuje do jiné formy umění, která dokonale odpovídá náladě, a už teď se těšíme, jak to lidé přijmou!"


Už na podzim přenesou AD INFINITUM své nové písně na pódia a 18. října se představí naživo i u nás, ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café na společném turné se svými přáteli z KAMELOT, BLACKBRIAR a FROZEN CROWN na „Awaken The World Tour 2024“. Tohle bude neopakovatelně žhavý metalový večer, tam musíte být!


Vstupenky jsou k dostání na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:

pragokoncert.com