Druhé album populárních borců ALL FOR METAL je venku! Oslavte to s nimi s novým videem!

Druhé studiové album metalových nadšenců ALL FOR METAL "Gods Of Metal (Year Of The Dragon)" je venku! Objednejte si album např. >>ZDE<<


Poté, co kapela čelila na cestě k vydání mnoha dobrodružstvím, vypustila nedávno své poslední eso z rukávu. Působivé hudební video 'Year Of The Dragon' nejenže znovu potvrzuje lásku ALL FOR METAL k Asii, ale také doslova dokazuje jejich zdatnost k akci. Video bylo natočeno pod velením Alexe Krulla (LEAVES' EYES, ATROCITY atd.) a výsledek si nyní můžete prohlédnout i vy!


Tetzel komentuje: "Je to druhý rok ALL FOR METAL a vychází naše druhé album. Při této příležitosti vám představujeme videoklip k písni "Year Of The Dragon", který je pravděpodobně tím největším, jaký jsme kdy udělali. Posíláme ho všem fanouškům, kteří nás podpořili prostřednictvím naší crowdfundingové kampaně. Jsme opravdu hrdí na výsledek a jsme velmi, velmi rádi, že podporujete ALL FOR METAL, protože my jsme METAL FOR ALL!“
"Byla to dlouhá cesta, ještě delší než cesta k našemu novému hudebnímu videu, ale konečně "Gods Of Metal (Year Of The Dragon)" je teď venku. Sdílejte, poslouchejte a hlavně, bavte se s námi - uvidíme se, brzy naviděnou!" dodává Antonio.


Připojte se k eposu ALL FOR METAL 'Year Of The Dragon' - legendární jízdě klasických heavy metalových melodií a svěžích prvků, které oslavují ducha heavy metalu! Tady a teď. Hezký den.