SERIOUS BLACK sdíleli nový singl a video! Live už v říjnu s kapelami SONATA ARCTICA

... a FIREWIND ve ZLÍNĚ!

SONATA ARCTICA, FIREWIND, SERIOUS BLACK – Clear Cold Beyond European Tour 2024 - 10. 10. 2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

SERIOUS BLACK oslavili na letošním 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH své 10. narozeniny! Je to deset let melodického power metalu, s licencí na tvorbu ohromujících hymen! Od svého založení v roce 2014 se tato banda úspěšně dere na výsluní světového rocku a metalu. A aby byla ta oslava jejich první desítky let na scéně stylová, chystají vydání zbrusu nového alba s názvem „Rise Of Akhenaton“ a to už na 27. září 2024!


Po již dříve vydané skladbě „Metalized“ nyní SERIOUS BLACK sdíleli zbrusu nový videosingl, epický song „Silent Angel“! Mrkněte.


Všech jedenáct skladeb na novém albu, je věrných power-metalu, ale zároveň, díky moderní produkci Maria Locherta a Boba Katsionise zní „Rise Of Akhenaton“ rozmanitěji než kdy jindy.


Novou desku SERIOUS BLACK „Rise Of Akhenaton“ si poslechnete naživo už brzy! 10. října přijíždí SERIOUS BLACK jako speciální host „Clear Cold Beyond European Tour“ slavných Finů SONATA ARCTICA a FIREWIND do ZLÍNA, Masters of Rock Café! Přijďte, bude to parádní metalový večírek.


Vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou už jen do příští soboty (!), objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:

pragokoncert.com