Heavy-metaloví vikingové BROTHERS OF METAL pro vás mají nové video! Live v listopadu v PRAZE!

BROTHERS OF METAL, Grailknights - FIMBULWINTOUR 2024 – 2. 11. 2024 – PRAHA, Storm

Fenomenální švédská banda BROTHERS OF METAL vám posílá nové lyric video k jejich nejnovějšímu singlu „Nanna's Fate“! Zpěvák Mats Nilsson prozrazuje: „Nanna's Fate je pro mě velmi speciální, protože některé části písně byly napsány již před 25 lety. Intro, které jsem napsal, když mi bylo 15, ale nikdy jsem nenašel tu správnou písničku, se kterou bych to mohl spojit, dokud ji nezačala psát Ylva Dawid. Lyrické téma je o lásce tak silné, že přetrvává i přes smrt“.  


Chytlavé, přesto emotivně silné skladby BROTHERS OF METAL oděných do bojového oblečení, vč. archaických zbraní, vzdávají mocně svůj hold metalu a severským bohům.


Nyní vás BROTHERS OF METAL zvou, abyste spolu s nimi prožili další velké metalové dobrodružství s jejich novým albem „Fimbulvinter“. K názvu alba Nilsson vysvětluje: „Fimbulvinter je ‚velká zima‘ v severské mytologii. Zima, která je chladnější a temnější než všechny ostatní zimy a trvá tři roky. Je to jeden z prvních významných náznaků, že Ragnarök přichází."


BROTHERS OF METAL přinesou svoji „Velkou Zimu“ už 2. listopadu do pražského klubu Storm a doufají, že se tam sejdete v hojném počtu, a společně s nimi a jejich speciálním hostem, superhrdinskou power-metalovou bandou GRAILKNIGHTS, ten mrazivý Ragnarök odvrátíte!  


Vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou už jen do příští soboty, objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:

pragokoncert.com