Pilní metaloví trpaslíci WIND ROSE vydolují už brzy novou desku! Live spolu s POWERWOLF

...a HAMMERFALL už v říjnu v PRAZE!

POWERWOLF, HAMMERFALL, Wind Rose - Wolfsnächte Tour 2024 – 26.10.2024 – PRAHA, sportovní hala Fortuna

Dobrodružná cesta italských metalových trpaslíků WIND ROSE pokračuje! Už 4. října vynesou na světlo svůj další nový poklad zvaný „Trollslayer“. Album už si můžete objednat>>ZDE<<

WIND ROSE si vydobyli pověst velmoci na moderní power-metalové scéně. Snad každý zná jejich průlomový hit „Diggy Diggy Hole“ z „Wintersaga“ (2019), která nashromáždila přes 50 milionů streamů a zhlédnutí napříč platformami. Jejich následné album „Warfront“ (2022) dále upevnilo jejich popularitu. Album „Trollslayer“ dorazí těsně před jejich dosud největší výpravou po boku slavných POWERWOLF a HAMMERFALL, která dorazí 26. října 2024 i k nám, do PRAHY, sportovní haly Fortuna!

Několik skladeb z nového alba WIND ROSE už je venku a jisté je, že i tato jejich další výpravná pouť bude další nezapomenutelnou cestou skrz jejich metalové jeskyně, ve kterých je zachycen epický, středověký duch trpaslíků. Mrkněte třeba na „Rock And Stone“!

WINDROSE o „Rock And Stone“: „Trpaslíci z celého světa, SLYŠELI JSME VÁS! Spojili jsme se s Deep Rock Galactic, abychom vydali náš nový singl „Rock And Stone“, který bude vrcholnou hymnou trpasličího metalu! Pokud nebudeš Rock and Stone, nevrátíš se domů!"


26. říjen bude v PRAZE, sportovní hale Fortuna dnem, kdy se země otřese a síla a energie metalu opět vyjde na povrch, všechny nakazí, semele a nakonec, mocně zvítězí! Buďte u toho!


Vstupenky na pražský koncert na stání jsou již vyprodané! Zajistěte si svoji vstupenku na sezení co nejdříve!
Objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:

pragokoncert.com