Oblíbená banda DRAGONY oznámila vydání nového alba a posílá první singl a video!

Live v prosinci v PRAZE a ve ZLÍNĚ s FREEDOM CALL!

FREEDOM CALL, Dragony – Silver Romantic Metal Nights
5.12.2024 – PRAHA, MeetFactory
6.12.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

Rakouská symphonic-power metalová banda DRAGONY s nadšením oznámila vydání svého již pátého nového studiového alba "HIC SVNT DRACONES"! Vyjde už 11. října 2024 a naživo nám ho pak představí už v prosinci, 5. 12, v PRAZE, MeetFactory a 6.12. v ZLÍNĚ, Masters of Rock Café, na svých společných koncertech s přáteli z FREEDOM CALL! Buďte u toho!


Kapela vám posílá zároveň už i první singl z nového alba s názvem „Beyond The Rainbow Bridge“, mrkněte se na něj a chystejte se na prosinec.
Dragony k nové desce: „Na tomto novém albu jsme neúnavně pracovali posledních pár měsíců a věříme, že všechna ta dřina se nakonec vyplatila! Myslíme si, že toto je naše zatím nejlepší album a mělo by oslovit jak fanoušky moderního, tak tradičního symfonického evropského power metalu!“


Připojte se k jejich epické a mýtické cestě do zemí, kde se realita a fantazie prolínají v jedno; tentokrát vás tato cesta zavede do Nového světa na konci 16. století, kdy sir Walter Raleigh obdrží od královny Alžběty I. listinu o založení první osady v Severní Americe v Roanoke. Kolonisté však záhadně zmizí... a nový příběh metalových vypravěčů DRAGONY „Hic Svnt Dracones“ vám přesně řekne, co se stalo!


Vstupenky na oba koncerty, za super zaváděcí cenu, platnou už jen do příštího pátku, objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal!



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:

pragokoncert.com